Autoškola Start
O nama START

Naša mala autoškola radi od 1996. godine i jedna smo od starijih autoškola u gradu, obiteljska smo firma i volimo sve zaposlenike gledati kao dio te obiteljske ekipe.

Cijeli naš tim ima dugogodišnje iskustvo u prometu, od instruktora do voditeljice, a sigurnost i kultura prometovanja nam je na prvom mjestu.

Nalazimo se na Vukovarskoj 52, preko puta Eurodoma, na samom uglu Istarske i Vukovarske.

Naš tim čine: 

Upoznajte nas

Dejan Šmit

instruktor vožnje

Dugogodišnji je član naše ekipe koji je iskustvo skupljao godinama i u Startu, ali i prije toga.

Iza sebe „ostavio“ je više od 1000 samostalnih sigurnih vozača i vozačica, ali i onih koji su nakon kondicijske vožnje vratili znanje i sigurnost u sebe u prometu.

Dejan pristupa pedagoški prema svakom kandidatu, otvoren je i komunikativan, uvijek spreman na šalu ali i na ozbiljan rad, pa vjerujemo da se kandidati s njim osjećaju opušteno prijateljski, a opet i sigurno.

Ono u što smo mi sigurni je da se kandidatima daje maksimalno, te i nakon godina i godina rada u obuci ne nedostaje mu strpljenja što se očituje izvrsnim krajnjim rezultatima.

Dejan Šmit
Branimir Tretinjak

instruktor vožnje

Tražite smirenog i strpljivog instruktora (pa mi ni nemamo drugačijih), e pa ne morate tražiti dalje, to je naš Branimir. Tu se malo pravi da je tough guy, ali to je zapravo samo u učenju, traži disciplinu i trud, a inače je dušica od čovjeka, smiren i prijateljski ton odlikuju ga kao učitelja. Ne sumnjamo da će vam ostati u pozitivnom sjećanju nakon obuke i da ćete ga sigurno preporučiti.

Branimir je naš najmlađi član ekipe, ako gledamo po tome da je zadnji došao kod nas, ali ima on iza sebe iskustva ohoho, i kao instruktor i kao vozač.

A znate što još, on vam je kod nas i polagao vozački, iako je bilo daaavno davno, sve je od prve položio, to moramo naglasiti!

Uglavnom... Naravno da je odličan, polagao je u Startu 😉

Branimir Tretinjak
Adriana Bučević Žižek

stručna voditeljica autoškole i predavačica prometnih propisa

Osoba koju nakon tajnice prvu upoznate ali najbrže zaboravite, što je i u redu jer s instruktorima se ipak najduže družite. No želimo vjerovati da znanje koje vam prenese ostaje zauvijek s vama.

Iako je iza nje već više od 15 godina rada u učionici, a trenutno i na Zoomu, uvijek se jednako profesionalno trudi predavanja održavati zanimljivima. Komunikacija je uvijek otvorena i u super prijateljskoj atmosferi u kojoj se kandidati osjećaju sigurno i opušteno, te i nakon što autoškolovanje završi, znaju da se Adriani uvijek mogu obratiti.

Adriana Bučević Žižek
Anita Džanko

tajnica i administratorica

Desna i lijeva ruka svima nama. Pomoć i instruktorima i voditeljici, ali i kandidatima. Ne moramo ju puno opisivati jer ćete nju prvu upoznati, čuvarica tajništva i prijamnog ureda. Ljubazna i draga Anita koja smireno čeka ponekad zaglavljeni papir u printeru dok vam printa ugovore i račune, ona koja se javlja na telefon i vjerno sluša boljke kandidata, koja se jednako veseli kad položite ispit kao i vi. Bez koje bi voditeljica i svi ostali u autoškoli morali puno više raditi.

Anita Džanko